Posts Tagged ‘laboral’

05.11
09

Patocitas

by elpatodeorigami ·

Image Hosted by ImageShack.us

El Bien Jurídico protegido por antonomasia.

01.18
09

Obra Maestra entre tanto laboral

by elpatodeorigami ·

simplywonderful.

Entre tanto derecho del trabajo, TRADE, elementos subjetivos, objetivos, adjetivos, prepositivos (?¿) acaba uno con la cabeza en el título preliminar de la Constitución sin olvidar la reserva de ley orgánica en mateía de DF, los derechos individuales y colectivos, la libertad sindical, la LOLS (me encanta como suena) etc.etc.etc. recomiendo desde ya el visionado de esa obra maestra llamada WALL-E.

- ¿Qué estas estudiando?
- ¿Yo? La “LOLS”. Y ¿Tú?
- El ET
- ¿Pero eso no era una peli?
- ¿Mmm?
- Sí hombre, de platillos volantes y tal. Mi casaaaaa, teleeeeeeeeeefono….contrato de…trabaaaaaaaaaaaaaaajo
- ¡No! Arrendamieeeeeeeento!

Ya me imagino el examen:

Rellene los espacios en blanco y desarrolle

1) Derecho del…
2) Contrato de…
3) Convenio…
4) Autonomía…
5) No podemos renunciar a…

Computació Global:

“Cada pregunta val l’equivalent a tres sacs de patates dividit entre 50 punts en números romans multiplicat per 100. Per aprovar l’examen cal aprovar les preguntes. Cada pregunta s’aprovarà si s’aconsegueix una nota mínima de 1/4 de litre de coca-cola o l’equivalent en tones de pepsi light.
La nota de l’examen farà mitjana aritmètica quàntica amb les notes mitjanes de les V (¡!) pràctiques realitzades al llarg del semestre que, a més, hauran d’ estar aprovades amb una nota mínima de 1/2 sobre 20.000 punts el que equival al pes d’ un cigró a la 8à lluna de Jupiter els dies senars de cada any de traspàs. Això ponderarà amb la participació a les classes pràctiques en decàmetres cúbics.”

(¿tan difícil es decir que las prácticas valen el 30% de la nota y el/los exámenes el restante 70%?)

“Les notes sortiran publicades pel Campus Virtual amb lletres de neó blau amb els nius, nia, dni, NIF, ifa, fifa, uefa, flp, FBI, nº carnet de la biblioteca, nom, cognoms, data de naixement, nota mitjana de carrera, nota de la selectivitat, notes de primària i la eso, nº carnet del saf, domicili, compte corrent de la caixa (parlem?) i nº de la seguretat social si escau. Això si, en exel i tres setmanes després de la data establerta previament.